.

.

New
X - DREE 364kg Капацитет За Задржување Брзо Ослободување Притисни Повлечете Тип Менувач 36010m (364kg Cacacidad de retencion Liberacién rapida Притисни Повлечете Тип Менгеме Стегач 36010M

X - DREE 364kg Капацитет За Задржување Брзо Ослободување Притисни Повлечете Тип Менувач 36010m (364kg Cacacidad de retencion

DEN 3.00

Стока
Во продавницата

Тежина : 784гр; Агол На Отворање На Рачката : 180 Степени; Капацитет На Држење : 364кг. Модел Бр. : ГХ-36010М; Агол На Отворање На Шипката : 0; Дизајн : Тип На Влечење Со Притискање. Име на производот : Вклучи Стегач; Материјал : Метал, Гума; Содржина На Пакетот : 1 х Менгеме Стегач. Боја : Црвен, Сребрен Тон; Вкупна Големина : 205 x 56 x 120mm/8" x 2.2" x 4.7" (L*W*H); Големина На Дупка : 8mm/0.3"(Боја : Rojo, tono plateado; тамањо општо : 205 x 56 x 120 mm / 8' 'x 2.2' 'x 4.7' '(L * W * H); Тамањо дел орифио : 8мм / 0.3' '. Растојание На Центарот на дупката : 41 x 41mm/1,6" x 1,6"(L*W); Удар На Клипот : 41,3 mm/1,6"; Големина На Навој на Завртка : 10 x 39mm/0,4" x 1,5"(D*L)(Distancia al centro del orificio : 41 x 41 mm / 1,6' 'x 1,6' '(L * W); Карера дел емболо : 41,3 мм / 1,6'; тамањо де ла роска Дел Торнило : 10 Х 39 мм / 0,4 'х 1,5' (Д * л). Тежина : 784гр; Агол На Отворање На Рачката : 180 Степени; Капацитет На Држење : 364кг. Модел Бр. : ГХ-36010М; Агол На Отворање На Шипката : 0; Дизајн : Тип На Влечење Со Притискање. Име на производот : Вклучи Стегач; Материјал : Метал, Гума; Содржина На Пакетот : 1 х Менгеме Стегач. Боја : Црвен, Сребрен Тон; Вкупна Големина : 205 x 56 x 120mm/8" x 2.2" x 4.7" (L*W*H); Големина На Дупка : 8mm/0.3"(Боја : Rojo, tono plateado; тамањо општо : 205 x 56 x 120 mm / 8' 'x 2.2' 'x 4.7' '(L * W * H); Тамањо дел орифио : 8мм / 0.3' '. Растојание На Центарот на дупката : 41 x 41mm/1,6" x 1,6"(L*W); Удар На Клипот : 41,3 mm/1,6"; Големина На Навој на Завртка : 10 x 39mm/0,4" x 1,5"(D*L)(Distancia al centro del orificio : 41 x 41 mm / 1,6' 'x 1,6' '(L * W); Карера дел емболо : 41,3 мм / 1,6'; тамањо де ла роска Дел Торнило : 10 Х 39 мм / 0,4 'х 1,5' (Д * л). 364кг Капацитет За Задржување Брзо Ослободување Притисни Повлечете Тип Менгеме СТЕГАЧ 36010М1. Gh-36010м Модел, притисни Повлечете Тип вклучите стегач, 180 Степен Рачка Отворање Агол, 364кг држење капацитет.2.Најсоодветен за брзо држење на лим или плочки, за работа на машината, заварување, мувла, електронска опрема, итн поле.3.За време на стегање, рачката се контролира за да се спречи влијанието врз функционирањето поради страничен удар.4.Гумена рачка за покривање за лесно, безбедно и удобно ракување.Опис На Шпански 364kg Capacidad de retencion Liberacién Rapida Притисни Повлечете Тип Менгеме 36010mpeso : 784g; Angulo de appertura дел манго : 180 grados; Capacidad de retencién : 364 Kg N. де модело : ГХ-36010М; Ангуло де апертура де ла бара : 0; Дисењо : Типо де екстракион презионом дел продукто : Вклучи Стегач; Материјал : Метал, Гома; Контенидо дел пакет : 1 х Менгл Стегач боја : рохо, тоно платеадо; тамањо општо : 205 х 56 x 120 MM / 8' 'X 2.2' 'X 4.7' '(l * w * h); тамањо Дел Орифио : 8mm / 0.3' 'distancia ал центро дел орифио : 41 X 41 Mm / 1.6' 'x 1.6' '(l * w); карера Дел Емболо : 41.3 mm / 1.6' '; Тамањо де ла роска дел торнило : 10 Х 39 ММ / 0,4' х 1,5 '(д * л).

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи