.

.

New
Rotronic CL11 CO2% RH и дневник на податоци за температурата

Rotronic CL11 CO2% RH и дневник на податоци за температурата

DEN 1156.80

Стока
Во продавницата

Мерки и дневник CO2, релативна влажност и температура. 40,000 меморија на точката на податоци за CO2, влажност и температурни вредности. Прилагодлив звучен и визуелен аларм CO2. Вклучува софтвер за конфигурација и преземање на податоци. Сензор за влажност на хигромер во 1. Мерки и дневник CO2, релативна влажност и температура. 40,000 меморија на точката на податоци за CO2, влажност и температурни вредности. Прилагодлив звучен и визуелен аларм CO2. Вклучува софтвер за конфигурација и преземање на податоци. Сензор за влажност на хигромер во 1. Единицата за прикажување на десктоп CL11 е најновиот развој на ефтин мулти -метар кој истовремено ги мери и снима CO2, влажноста и температурата. Опремено со сензорот за влажност на ротроничен хигромер во 1, овој инструмент нуди непобедлива вредност за парите. Користејќи го Rotronic Software пакет SW2.x, лесно може да се постави за снимање како што се бара и податоците потоа можат да се преземат, зачуваат и анализираат.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи