.

.

New
20 x Дискови за размавта 40 мелница за агол од 4,5 рамен пескарење мелење AU025

20 x Дискови за размавта 40 мелница за агол од 4,5 рамен пескарење мелење AU025

DEN 1032.00

Стока
Во продавницата

Дијаметар : 115мм. Досади : 22,2мм. Макс. Брзина : 13300 вртежи во минута. 80м/с. Пакет од 200. Дијаметар : 115мм. Досади : 22,2мм. Макс. Брзина : 13300 вртежи во минута. 80м/с. Пакет од 200. За употреба со 4 1/2 (115мм) агол меленици и сандери при отстранување на 'рѓа, мелење на заварувања, линии за разделување на леење и челици од јаглерод или отстранување на груби рабови на повеќето површини. Диск од 40, 60 и 80 решетки на залихи. Адхезијата со високо жито е за долг живот што ги надминува конвенционалните дискови за пескарење, со овие дискови за размавта, не се бара диск за поддршка, тој се вклопува директно на мелница за агол и со различни решетки на дискови ќе можете многу да ја завршите вашата работа побрзо од кој било конвенционален метод. Очилата треба секогаш да се носат при користење на оваа алатка. Дисковите за размавта се достапни 10 или 20 пакувања. Карактеристики : Големина : 4 1/2 (115мм). Подлога за поддршка на алуминиум оксид. Трае до 25 пати подолго од редовниот диск за пескарење. 40 решетки.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи