.

.

New
Cosmo Darts одговараат на летови - 6 пакувања ракетни летови

Cosmo Darts одговараат на летови - 6 пакувања ракетни летови

DEN 111.84

Стока
Во продавницата

Иновативен систем на летови и вратило. Системот „притисок во“ обезбедува лесно вметнување на летот во вратилото. Летот е претходно обликуван, така што ги задржува аглите од 90 степени. Донесено до вас од Nined Artout.us. Иновативен систем на летови и вратило. Системот „притисок во“ обезбедува лесно вметнување на летот во вратилото. Летот е претходно обликуван, така што ги задржува аглите од 90 степени. Донесено до вас од Nined Artout.us. Fit Flight е иновативен систем за летање и вратило. Во повеќето обични и вообичаени системи за летање и вратило, инсталацијата бара лизгачки перки во 4 тесни слотови, а овој метод на стар стил бара употреба на многу мали делови за летови со заклучен тип или или несакани дупки во самиот лет, со што летот е поподложен да падне вратилото. Покрај фактот дека ракувањето со овие мали делови може да биде тешко или здодевно, предизвикувајќи непотребен стрес и одвраќање на играчот за време на пракса или конкуренција. Системот Fit Flight го разви Космо пикадо како супериорна алтернатива на стариот систем и да им помогне на играчите да ја воздигнат својата игра! Nined Artout.us е еден од водечките дистрибутери на производите на Cosmo Darts. Ние ги носиме сите фит форми на летање кои вклучуваат стандардни, круши, змејови, супер форма, форма, тенок, ф-форма, форма на W, ракета и супер змеј. Ние, исто така, ги носиме сите јаглеродни шахти, хибридни и тенок шахти, случаи и сите други производи што ги продава Космо пикадо.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи