.

.

New
2022-2023 Планер, 2022-2023 Месечен планер од јули 2022 година-јуни 2023 година, 8,5 '' x 6,4 '', Неделен и месечен планер 2022-2023 со месечни јазичиња, врзувачки близнаци, внатрешен џеб, е?

2022-2023 Планер, 2022-2023 Месечен планер од јули 2022 година-јуни 2023 година, 8,5 '' x 6,4 '', Неделен и месечен планер 2022-2023

DEN 2.67

Стока
Во продавницата

Планер 2022-2023-2022-2023 Планер Неделен и Месечен покрива 12 месеци од јули 2022 до јуни 2023 година. 2022-2023 Месечен планер на месечни планери се одликува со целосни месечни/неделни страници за гледање за секој месец/недела за подетално планирање. Обложените месечни јазичиња и внатрешниот џеб го прават поудобно за употреба. Месечен планер 2022-2023-Страниците со месечни прегледи содржат референтни календари за претходни и следниот месец за долгорочно планирање и делот за десни страни за важна задача, мисли, итн; И содржи месечен преглед со празни дневни блокови во 1,18 "x 1.06" за вашето дневно планирање. Неделен планер - 2022-2023 Академски планер Неделен преглед на страниците за гледање нудат доволно поставен простор за пишување за подетално планирање. Дел за белешки за приоритети, истакнато празници за подобра организација на животот. Ослободете се од тоа непријатно одложување денес! Направете секој ден да брои. Карактеристики-А5 Планирање Неделни и месечни страници Флексибилни информации за брза референца 2022-2023 година Годишен преглед 12 месечни јазичиња 2022-2024 празници 2 контакти Страна Внатрешен џеб Еластично затворање со двојно-жица. Премиум густа хартија-Белата хартија со хоризонтални линии, подебела од нормалните трудови, хартијата на планер 2022-2023 е докажана со мастило и е дизајнирана да избегне пердув. 8,5 x 6,4 инчи костум за вашата чанта - погодно за носење. 2 страница за контакт. 2022-2023 година годишен преглед. 2022-2024 страница за одмор. Брза референтни информации. Забелешка страница. 2022-2023 Месечен планер, со 12 месеци од неделни и месечни страници. Дневни блокови во 1,18 x 1.06 во, претходниот и следниот месец референтен календар за долгорочно планирање. Белешка Дел За приоритети, главните празници се истакнуваат за подобра организација на животот. Контактирајте страници за управување со вашите распореди. Забелешки за страници за зачувување на мислите и до-дос.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи