.

.

New
Игла за каденција 9930 со врв од 2,9 мм, големина од 14g x 4,7 , ptfe

Игла за каденција 9930 со врв од 2,9 мм, големина од 14g x 4,7 , ptfe

DEN 3.00

Стока
Во продавницата

Пластични луи -центри и меки совети за силикони. Нетоксични и не-пирогени. Пакет од 100. Пластични луирски центри и меки силиконски совети. Нетоксични и не-пирогени. Пакет од 100. Каденсен наука Флексибилна пластика (PTFE) игли беа развиени за да ги задоволат барањата на оние истражувачи на кои им е потребна игла за употреба за критични апликации. Игли за орална гаважа - игли за хранење животни. Пластичната (PTFE) цевка е помека од другите типови на цевки, многу флексибилна и проucирна за лесна потврда за испорака на реагенси. Ниското триење ги штити деликатните органи. Пластични луи -центри и меки совети за силикони. Нетоксични и не-пирогени.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи