.

.

New
Автограмската топка - издание за бејзбол

Автограмската топка - издание за бејзбол

DEN 0.33

Стока
Во продавницата

Играчите сакаат да потпишат со топката за автограм затоа што е толку лесно!. Автограмската топка ** е ** капакот за трајниот маркер, така што можете да го предадете или фрлите држачот, маркерот и картичката на плеерот сите заедно едновремено за да се потпише лесно. Бидете трпеливи, kindубезни и почитувани за да ја потпишете вашата картичка за бејзбол. Бидете трпеливи, kindубезни и почитувани за да ја потпишете вашата картичка за бејзбол. Сè е безбедно и играчот може да потпише директно на картичката за бејзбол. Исфрлете ја таа автограмска топка! Картата не оди никаде!. Автограмската топка ** е ** капакот за трајниот маркер, така што можете да го предадете или фрлите држачот, маркерот и картичката на плеерот сите заедно едновремено за да се потпише лесно. Секогаш кажувајте ги тие магични зборови „те молам“ и „благодарам!“. Носете шорцеви со џебови, за да можете брзо да ги вчитате и растоварите држачите за картички за потписи во/надвор од топката за автограм. Постои „прозорец за потпишување“ од едната страна на држачот на картичката за потписи. Лесно, вашиот омилен играч да ја потпише вашата картичка за бејзбол. Сè е безбедно и играчот може да потпише директно на картичката за бејзбол. Дали играчот стои назад од толпата и само потпишува топки? Со автограмската топка - издание на бејзбол, можете лесно да ја фрлите вашата картичка на играчот за да биде потпишана. Автограмската топка служи како површина за пишување за играчот. Вчитајте ги држачите за картички со картички со картички пред да стигнете до областа за потпишување. Можете да ја потпишете вашата картичка за бејзбол полесно од бејзбол. Не пропуштајте шанса да ја потпишете вашата картичка за бејзбол.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи