.

.

New
Nsонсон ја контролира контролата на температурата на далечинскиот сијалица A19ABA-40C

Nsонсон ја контролира контролата на температурата на далечинскиот сијалица A19ABA-40C

DEN 3.00

Стока
Во продавницата

Оваа ставка ја продава продавачот на трети страни. Попустот е обезбеден од. Ова е попуст со ограничено време. Попустот не се однесува на дигитална содржина. Попуст добро додека снабдувањето трае или додека не се повлече. Надоместоците за испорака и даноците може да се применуваат за претходно откриени цени. го задржува правото да го менува или откажува попустот во секое време. Ако се вратат некој од производите или содржината поврзана со овој попуст, вашата наплата ќе го изедначи износот што го плативте за производот или содржината, што е предмет на важечки политики за поврат. Бренд/производител : nsонсон Control Spart # : A19 ABA-40 CUPC : 785028213204 Remote Сијаличка Контрола на температурата DIFF 3-12 ADJ 6 'Cap SPST NEMA 1 3/8 x 4 in. Сијалица Отворена ниска 1 lbscateghory : HVACR Service Parts >> Контроли >> Комерцијални контроли. : A19 ABA-40 CJOHNSONCONTROL.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи