.

.

New
USB-03 USB 2.0 женски до 4P DIP Switch DIP адаптер модул USB адаптер плоча

USB-03 USB 2.0 женски до 4P DIP Switch DIP адаптер модул USB адаптер плоча

DEN 2.67

Стока
Во продавницата

USB-03 USB 2.0 женски до 4 P DIP Switch DIP адаптер модул USB адаптер плоча. USB-03 USB 2.0 женски до 4 P DIP Switch DIP адаптер модул USB адаптер плоча. USB 2.0 Femaleенски Humpback Свртете го DIP 4 PD IP адаптер плоча заварен мобилен кабел за напојување |.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи