.

.

New
Алуминиум Гас Пролет 360 Степен 15-27 инчен ЛЦД ЛЕД ТВ ЅИД Монтирање Целосна Висина На Движење Прилагодлив Држач За Рака Држач За Монитор

Алуминиум Гас Пролет 360 Степен 15-27 инчен ЛЦД ЛЕД ТВ ЅИД Монтирање Целосна Висина На Движење Прилагодлив Држач За Рака Држач

DEN 0.67

Стока
Во продавницата

Амортизацијата на навалување е претходно поставена на соодветна напнатост; ротација од 360 степени, -90/85 степени навалување на плочата ВЕЗА;. Полираната алуминиумска конструкција убаво се совпаѓа со добро дизајнираната боја; Механичката пружинска структура внатре поддржува функција за контра-рамнотежа во која било положба;. Управувањето со кабли достигнува интегрална целина со алуминиумска структура и ги држи жиците подалеку од очите;. Лесно за склопување и расклопување.;. Големина на екранот : 15"-27"; Вчитување : 0-8кг; Навалување : -90°~ +85°; Вртење : 180°; Ротација : 360°; ВЕСА : 75*75мм/ 100*100мм;. Амортизацијата на навалување е претходно поставена на соодветна напнатост; ротација од 360 степени, -90/85 степени НАВАЛУВАЊЕ на плочата ВЕЗА; полираната алуминиумска конструкција убаво се совпаѓа со добро дизајнираната боја; Механичката структура на пружината внатре ја поддржува функцијата за контра-рамнотежа во која било положба; управувањето Со Кабелот достигнува интегрална целина со алуминиумска конструкција и ги држи жиците подалеку од видното поле; Лесно за склопување и расклопување.; Големина на екранот : 15"-27"; Вчитување : 0-8кг; Навалување : -90°~ +85°; Вртење : 180°; Ротација : 360°; ВЕСА : 75*75мм/ 100*100мм;.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи