.

.

New
Дупчалка за џоббер, Големина од 6,80 мм, Точка На Поделба, Мин. Број 12

Дупчалка за џоббер, Големина од 6,80 мм, Точка На Поделба, Мин. Број 12

DEN 0.67

Стока
Во продавницата

Цена За : Пакет од 12. 'Дупчалка За работа, Метричка, Големина на Дупчалка 6,80 мм, Децимален Еквивалент 0,2680, Агол На Точка На Дупчалка 135 Степени, Материјал За Дупчалка Кобалтен Челик, Завршна Обработка На Дупчалка Црно/Злато, Тип На Стебло Директно, Спирала Од Типот На Флејта, Течност За Ладење Преку Не, Насока На Сечење Десна Рака, Вкупна Должина 109,00 мм, Тешка Должност, Диа На Стеблото. 6,80 мм, Должина На Флејта 69,01 мм, Поделба На Типот На Точка, Список Број 1891, За Легура, Нерѓосувачки Челик, Титаниум, Манган Челик, Оклопна Плоча, Број На Флејти 2, Длабочина : Диа. Сооднос 5хд'.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи