.

.

New
CKT432 Мерач на капацитивност на мерачот LCR METER LCR METER

CKT432 Мерач на капацитивност на мерачот LCR METER LCR METER

DEN 3.00

Стока
Во продавницата

Тестер ESR, мерач од типот на клупата, мерач на капацитет, мерач на отпорност, мерач на индуктивност. Тестер ESR, мерач од типот на клупата, мерач на капацитет, мерач на отпорност, мерач на индуктивност. CKT431/432/433 рачен метар LCR усвојува 2,8 инчи TFT дисплеј. Користење на моќност за снабдување со батерии. Префрлете се на англиски и кинески. CKT431/432/433 рачен LCR метар имаат најголема конфигурација. Со најголема фреквенција од 100k Hz, константа 100Ω извор на внатрешна отпорност, 0,6 VRMS ниво на напон на мерење и 0,2% точност, прават CKT431/432/433 имаат одлични перформанси и на десктоп инструмент и на преносливост на рачен.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи