.

.

New
Velcro: екстремни затворени / надворешни прицврстувачи на кука и јамка, ленти од 1 x 4, 10 по пакет -: - се продаваат како 2 пакувања од - 10 - / - вкупно 20 секоја од нив

Velcro: екстремни затворени / надворешни прицврстувачи на кука и јамка, ленти од 1 x 4, 10 по пакет -: - се продаваат како 2

DEN 381.12

Стока
Во продавницата

Продадени како. : 2 пакувања од - 10 - / - вкупно 20. Произведено од. : Велкро. Velcro : Екстремна кука за кука и прицврстувач на кука и јамка Тип : Груба површина само-лекава затворена/отворено; Големина на подлогата на лентата : 1 "x 4"; Боја (и) : Титаниум . : Производство од. : Велкро.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи