.

.

New
Advanced Thermal Solutions Inc. Flat Heatpipe 80W 10.9x3.5x75mm

Advanced Thermal Solutions Inc. Flat Heatpipe 80W 10.9x3.5x75mm

DEN 2.33

Стока
Во продавницата

Категорија : - навивачи, термичко управување, термички - топлински цевки, пареа комори. МФР : - Напредни термички решенија АД Серија : . Пакет : - најголемиот дел. Статус на дел : - Активен. Категорија : - навивачи, термичко управување, термички - топлински цевки, пареа комори. МФР : - Напредни термички решенија АД Серија : . Пакет : - најголемиот дел. Статус на дел : - Активен. Flat Heatpipe 80 W 10.9x3.5x75mm Спецификација на производот : Категорија : - вентилатори, термичко управување, термички- топлински цевки, пареа комори MFR : - Напредни термички раствори АД Серија : Пакет : - Статус на рефус дел : - Активен тип : - Топлина Метод на прицврстување на цевките : - Епоксидна форма или форма на лемење : - рамна моќност- ладење : - 100.2 W @ 75mm Термички отпор : Вид тип : - Синтана должина : - 2.953 “; (75,00мм) Ширина : - 0,428"; (10,86мм) Висина : - 0,138 "; (3,50мм) Дијаметар : Оперативна температура : - 30 C 120 C Материјал : - Бакарна платформа : Работна течност : - Дестилирана вода минимален радиус на свиоци : Број на основен производ : - АТС -HP-F8 1 : - 8.83000 $ 10 : - 8.59200 $ 25 : - 8.11520 $ 50 : - 7.63780 $ 100 : - 7.16040 $ 250 : - 6.68304 $ 500 : - 6.20568 $ 1000 : - 6.08634 ROHS Статус : ROHS3 ОДГОВОРНА ВИДОВСТВО (МСЛ) : (Неограничен) ECCN : - EAR99 HTSUS : - 7411.29.5000.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи