.

.

New
WB1064 ВИДОВИ БАКЕТ, МАТТЕ Не'рѓосувачки челик

WB1064 ВИДОВИ БАКЕТ, МАТТЕ Не'рѓосувачки челик

DEN 457.60

Стока
Во продавницата

Поддржано од Баклгиј : Подготвени веднаш од САД од САД. Над 19,000 прегледи со пет starвезди : Од проверени клиенти на нашата страница. Продавница за 1-стоп за трговија со кожа и додатоци : Хардвер за залихи, кожа, алатки и материјали за занаетчии и производители. Контрола на квалитетот : Ние внимателно ги избираме и тестираме сите производи што ги чуваме. Семеен бизнис од 1945 година : со седиште во Нова Англија, ние се грижиме за трговијата со додатоци за кожа повеќе од 75 години. Поддржано од Баклгиј : Подготвени веднаш од САД од САД. Над 19,000 прегледи со пет starвезди : Од проверени клиенти на нашата страница. Продавница за 1-стоп за трговија со кожа и додатоци : Хардвер за залихи, кожа, алатки и материјали за занаетчии и производители. Контрола на квалитетот : Ние внимателно ги избираме и тестираме сите производи што ги чуваме. Семеен бизнис од 1945 година : со седиште во Нова Англија, ние се грижиме за трговијата со додатоци за кожа повеќе од 75 години. Гледајте ја токарот, мат од не'рѓосувачки челик (304) доаѓа со големина 24мм, 22мм, 20мм, 18мм и 16мм. Големината се однесува на алатката за поставување на шипката во димензија.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи