.

.

New
Elitech RC5+ Мулти користете USB температурен балог за фабрика за сладолед

Elitech RC5+ Мулти користете USB температурен балог за фабрика за сладолед

DEN 3.33

Стока
Во продавницата

Карактеристики : Интерфејс USB-порта за приклучок и игра побрз пристап до податоци собрани во кој било процес на управување со ладен ланец два аларми достапни робусна и компактна заштита за лозинка за дизајн. Температурна единица : ° C или ° F Опционален опсег на мерење на температурата : -30 ° C до +70 ° C (-22 ° F до 158 ° F) Резолуција : 0,1 ° C Рекорден капацитет : 32000 поени. Сензор : Внатрешен интерфејс за комуникација со термички отпорник NTC : USB интерфејс напојување : CR2032 Батерија или напојување преку USB интерфејс. Водоотпорна оценка : IP67 Тип на комуникација : USB 2.0 Димензии : 79 x 33,5 x 14 mm Тежина : 35 грама. Опсег на снабдување : 1 Единица на Elitech RC5+ Datalogger со упатства за упатства и фабрички сертификати за калибрација Апликации : Аптеки, хемикалии, магацини, логистика и ланец, ладилни контејнери, ладно складирање, лабораторија, итн. Интерфејс побрз пристап до податоците собрани во кој било процес на управување со ладен ланец, два аларми достапни робусни и компактен дизајн на лозинка за дизајн. Температурна единица : ° C или ° F Опционален опсег на мерење на температурата : -30 ° C до +70 ° C (-22 ° F до 158 ° F) Резолуција : 0,1 ° C Рекорден капацитет : 32000 поени. Сензор : Внатрешен интерфејс за комуникација со термички отпорник NTC : USB интерфејс напојување : CR2032 Батерија или напојување преку USB интерфејс. Водоотпорна оценка : IP67 Тип на комуникација : USB 2.0 Димензии : 79 x 33,5 x 14 mm Тежина : 35 грама. Опсег на снабдување : 1 Единица на Elitech RC5+ Datalogger со упатства за упатства и фабрички сертификати за калибрација Апликации : Аптеки, хемикалии, магацини, логистика и ланец, ладилни контејнери, ладно складирање, лабораторија, итн. Интерфејс USB-порта за приклучок и игра и овозможува побрз пристап до податоците собрани во кој било процес на управување со ладен ланец. Податоците може да се прашаат, зачуваат, печатат и извезуваат во формат Word/Excel/TXT/PDF. Уште поважно, RC-5+ USB-дневник на податоци може автоматски да генерира PDF извештај и да ја поддржи заштитата на лозинката за извештајот за PDF што може да му помогне на корисникот да ги заштити податоците. Ова може да се користи во фармацевтски производи, храна, наука за живот, поладни кутии, медицински ормани, плакари за свежа храна, замрзнувач или лаборатории. Овластен дистрибутер на Елитх.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи