.

.

New
Сервит бела искра мика во прав - 50g

Сервит бела искра мика во прав - 50g

DEN 1.67

Стока
Во продавницата

За разлика од некои течни бои, тие нема да крварат или избледат. Мика од Sparkle на Serecite е изработена од синтетичка мика обложена со слој на железо оксид. Inci : Fluorphlogopite - Titanium Dioxide CAS : 12003.Сереит бела искра мика во прав - 50g (2x25g кесички). Пигментите на минерални прашок од Sparkle MICA 50 G, како што се оксиди, ултрамарини и мики се козметичко ниво. MICA е фин минерален прав што може да се користи за да се одрази светлината и да се создаде бисерен ефект врз кожата. Овие пигменти се минираат од земјата (неоргански), обработени и филтрирани за да се отстранат штетните нечистотии како што се олово или жива. Нерастворливи (тие ќе останат суспендирани во производот и нема да се растворат) во формулацијата или производот на кој се додаваат. Inci : Fluorphlogopite - Titanium Dioxide CAS : 12003.7 CI : 77891 Просечна големина на честички : 60-300μM PH Ниво : 6. За разлика од некои течни бои, тие нема да крварат или избледат.0-9,0 (4% H₂0) Растворливост : Нерастворлива (ќе остане суспендирана во рамките производ и нема да се раствори). Во споредба со природната мика, синтетичката има многу предности како што се поголема чистота, помалку црна дамка, повеќе водоотпорна, има подобар сјај, хрома и е постабилен кога е изложена на висока температура. Кога се користи во козметиката, MICA нуди лесен, долготраен ефект врз кожата без да се чувствувате премногу каки или тешки. Нашите мики се одобрени за употреба во сапун, минерална козметика и козметички основи. За разлика од некои течни бои, тие нема да крварат или избледат. Рокот на траење : 24 месеци. Мика од Sparkle на Serecite е изработена од синтетичка мика обложена со слој на железо оксид. Нашите мики се одобрени за употреба во сапун, минерална козметика и козметички основи. Овој производ најчесто се комбинира со титаниум диоксид или цинк оксиди што треба да се користат во минерална шминка или козметика. Мика од Sparkle на Serecite е изработена од синтетичка мика обложена со слој на железо оксид. MICA е фин минерален прав што може да се користи за да се одрази светлината и да се создаде бисерен ефект врз кожата. Овој производ најчесто се комбинира со титаниум диоксид или цинк оксиди што треба да се користат во минерална шминка или козметика. Во споредба со природната мика, синтетичката има многу предности како што се поголема чистота, помалку црна дамка, повеќе водоотпорна, има подобар сјај, хрома и е постабилен кога е изложена на висока температура. MICA е фин минерален прав што може да се користи за да се одрази светлината и да се создаде бисерен ефект врз кожата. Инци : Флуорфлогопит - Титаниум диоксид Земја на потекло : Кина CAS : 12003. Бидете сигурни дека работите во добро проветрено подрачје. Во споредба со природната мика, синтетичката има многу предности како што се поголема чистота, помалку црна дамка, повеќе водоотпорна, има подобар сјај, хрома и е постабилен кога е изложена на висока температура. Кога се користи во козметиката, MICA нуди лесен, долготраен ефект врз кожата без да се чувствувате премногу каки или тешки.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи