.

.

New
Експелта 260K-ESD мини шпатула, директна алуминиумска рачка шпатула, три starвезди, не'рѓосувачки челик, 0,25 висина, ширина 0,25, должина од 2,5

Експелта 260K-ESD мини шпатула, директна алуминиумска рачка шпатула, три starвезди, не'рѓосувачки челик, 0,25 висина, ширина

DEN 1.00

Стока
Во продавницата

Мини шпатула : Овие мини-простори (нафтари) имаат рачки направени од проводен алуминиум. Мала права шпатула : мини-просторите се идеални за ставање епоксии или лубрикант во многу мали количини на тесни места. Спатула од не'рѓосувачки челик : Три starвездени комплети од 5 мини-простори содржат 260 A-ESD, 260 B-ESD, 260 C-ESD, 260 D-ESD и 260 E-ESD. Лабораториска шпатула : Советите се изработени од AISI 1075 јаглероден челик. Детали за големината : Целокупната должина на секоја шпатула во овој комплет за шпатула е 2,5 "(63мм). Мини шпатула : Овие мини-простори (нафтари) имаат рачки изработени од спроводлив алуминиум. Мала права шпатула : мини-просторите се идеални за поставување на епоксии или Лубрикант во многу мали количини на тесни места. Спатула од не'рѓосувачки челик : Три starвездени комплети од 5 мини-простори содржат 260 A-ESD, 260 B-ESD, 260 C-ESD, 260 D-ESD и 260 E-ESD. Лабораториска шпатула : советите се изработени од AISI 1075 јаглероден челик. Детали за големината : целокупната должина на секоја шпатула во овој комплет за шпатула е 2,5 "(63мм). Овие мини-простори (нафтари) имаат рачки изработени од проводен алуминиум. Малите директни шпатули се идеални за ставање епоксии или лубрикант во многу мали количини на тесни места. Трите starвездени комплети од 5 шпатули од не'рѓосувачки челик содржат 260 A-ESD, 260 B-ESD, 260 C-ESD, 260 D-ESD и 260 E-ESD. Советите на овие лабораториски шпатули се изработени од јаглероден челик AISI 1075. Целокупната должина на секоја шпатула во овој комплет за шпатула е 2,5 "(63мм).

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи