.

.

New
1993-96 Калифорнија Ангели #7 Игра користена практика за капење со сини Jerseyерси 40 DP21432 - Игра користена МЛБ дресови

1993-96 Калифорнија Ангели 7 Игра користена практика за капење со сини Jerseyерси 40 DP21432 - Игра користена МЛБ дресови

DEN 2623.84

Стока
Во продавницата

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Игра користена дресови на MLB. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Игра користена дресови на MLB. 1993-96 Калифорнија Ангели #7 Игра користена практика за капење со сини Jerseyерси 40 DP21432 Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, холограмот нема да биде вклучен меморија. Калифорниски ангели меморија.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи