.

.

New
Aumzong PFB101 HFCM пумпа за гориво и склопување на филтрирање со прицврстување, компатибилен со Ford Excursion F250 F350 F450 F550 Super Duty 6.0L, Заменете ја 6C3Z-9G282-C, 6C3Z9F759A PowerStroke Diesel Diesel Fuel Pump Pum

Aumzong PFB101 HFCM пумпа за гориво и склопување на филтрирање со прицврстување, компатибилен со Ford Excursion F250 F350 F450

DEN 2.00

Стока
Во продавницата

Заменете го #OE : 6 C3 Z-9 G282-C, 6 C3 Z9 G282 C, PFB101, PFB-101,3 C3 Z9 C407 AA, 3 C3 Z9 C407 AB, 6 C3 Z9 C407 A, 6 C3 Z9 G282 A, 6 C3 Z9 G282. Компатибилен само со 6.0 L : Форд Ф-2550 Супер должност 2003-2007 склоп на пумпа за гориво; Форд Ф-350 Супер должност 2003-2007 Собрание на пумпа за гориво ; Ford F-450 Super Duty 2003-2007 Собрание на пумпа за гориво ; Ford F-550 Super Должност 2003-2007 Собрание на пумпата за гориво ; Форд екскурзија 2003-2005 склоп на пумпа за гориво. Материјал : Усвојување на пумпа за гориво направено од висококвалитетен алуминиум, добра заштита од корозија, оптимална издржливост. Професионална изработка, стабилна изведба, голема сигурност. Собранието на пумпата за гориво е составено од пумпа за гориво и филтер, овозможувајќи полесна и побрза инсталација. Нота : Ако пумпата за гориво не пумпа, обидете се да ги замените жиците на приклучокот. Гаранција по продажбата : 1 година гаранција. Ако не сте целосно задоволни од квалитетот на нашето склопување на пумпата за гориво, можеме да ги замениме бесплатно или да ги вратиме вашите пари. Заменете го #OE : 6 C3 Z-9 G282-C, 6 C3 Z9 G282 C, PFB101, PFB-101,3 C3 Z9 C407 AA, 3 C3 Z9 C407 AB, 6 C3 Z9 C407 A, 6 C3 Z9 G282 A, 6 C3 Z9 G282. Компатибилен само со 6.0 L : Форд Ф-2550 Супер должност 2003-2007 склоп на пумпа за гориво; Форд Ф-350 Супер должност 2003-2007 Собрание на пумпа за гориво ; Ford F-450 Super Duty 2003-2007 Собрание на пумпа за гориво ; Ford F-550 Super Должност 2003-2007 Собрание на пумпата за гориво ; Форд екскурзија 2003-2005 склоп на пумпа за гориво. Материјал : Усвојување на пумпа за гориво направено од висококвалитетен алуминиум, добра заштита од корозија, оптимална издржливост. Професионална изработка, стабилна изведба, голема сигурност. Собранието на пумпата за гориво е составено од пумпа за гориво и филтер, овозможувајќи полесна и побрза инсталација. Нота : Ако пумпата за гориво не пумпа, обидете се да ги замените жиците на приклучокот. Гаранција по продажбата : 1 година гаранција. Ако не сте целосно задоволни од квалитетот на нашето склопување на пумпата за гориво, можеме да ги замениме бесплатно или да ги вратиме вашите пари.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи