.

.

New
Влошки за сите starвезди за

Влошки за сите starвезди за

DEN 2.33

Стока
Во продавницата

Опрема за фаќање на бејзбол и мекобол со врвен квалитет. Заштитно и удобно. Опремени и рационализиран дизајн. Опрема за фаќање на бејзбол и мекобол со врвен квалитет. Заштитно и удобно. Опремени и рационализиран дизајн. На Sporting Goods на сите starвезди, нашето мото е едноставно : движете се напред, издигнете погоре. Основана пред повеќе од 60 години, започнавме како мал бизнис во сопственост на семејството што правеше џокерски ленти. Денес, првенствено сме познати по нашата опрема за фаќање на бејзбол и мекобол со врвен квалитет, и ние сме горди да кажеме дека сè уште е семејна сопственост! Ние го цениме секој вид на играч, сè до добрите до малите легари. Ние ги сфаќаме нашите работни места сериозно за да можете да ја играте играта што ја сакате додека изгледате и се чувствувате одлично во вашата опрема. Наша цел е да обезбедиме највисока услуга, затоа имаме тим со најдобар талент во бизнисот за да ја одржиме нашата култура на компанијата „напорно, играње напорно“. #Mfra.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи