.

.

New
Бак Бучанан Емитт Смит потпиша фудбал 17+ автограми - автограмирани фудбали

Бак Бучанан Емитт Смит потпиша фудбал 17+ автограми - автограмирани фудбали

DEN 5327.84

Стока
Во продавницата

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмски фудбали. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмски фудбали. Бак Бучанан Емитт Смит потпиша фудбал 17+ автограми Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, нема да биде вклучен холограм, меморија за Емит Смит. Меморијалии на Далас Каубои.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи