.

.

New
Кохлер 52 050 02 -С Филтер за моторно масло Дополнителен капацитет за CH11 - CH15, CV11 - CV22, M18 - M20, MV16 - MV20 и K582 (пакет

Кохлер 52 050 02 -С Филтер за моторно масло Дополнителен капацитет за CH11 - CH15, CV11 - CV22, M18 - M20, MV16 - MV20 и K582

DEN 657.60

Стока
Во продавницата

Оригинални делови за OEM. HT : 3-1/8-инчен, 3-инчен дијаметар од надвор од дијаметар, заптивка однадвор од дијаметар : 2-13/16. Олеснување на притисокот : 8-11 psi, анти-одводниот назад вентил. Дополнителен капацитет. Вклучува : (3) филтри за нафта. Kohler 52 050 02-S филтер за масло. Дополнителен капацитет. HT : 3-1/8-инчен, надворешен дијаметар-инчен 3-инчен, заптивка надворешен дијаметар : 2-13/16, монтажна нишка : 3/4-инч-16, микрон : 27.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи