.

.

New
HPI Savage XL - Комплетен W/SteerInnitro Off Road Green Seal Learings 20220GS0004707578

HPI Savage XL - Комплетен W/SteerInnitro Off Road Green Seal Learings 20220GS0004707578

DEN 1261.60

Стока
Во продавницата

HPI Savage XL - Комплетен w/Steerin Nitro Off Road. HPI Savage XL - Комплетен w/Steerin Nitro Off Road. Лагери за автомобили и камиони со зелена заптивка. Компоненти на комплети : Qty.2 : MR105-2 GS, QTY.5 : MR686-2 GS, QTY.15 : MR688-2 GS, QTY.4 : MR106-2 GS, QTY.2 : MF106-2 GS, QTY.2 : MR1016-2 GS . HPI Savage XL - Комплетен w/Steerin Nitro Off Road. HPI Savage XL - Комплетен w/Steerin Nitro Off Road. Лагери за автомобили и камиони со зелена заптивка. Компоненти на комплети : Qty.2 : MR105-2 GS, QTY.5 : MR686-2 GS, QTY.15 : MR688-2 GS, QTY.4 : MR106-2 GS, QTY.2 : MF106-2 GS, QTY.2 : MR1016-2 GS . Комплетите за лежишта со зелена заптивка RC Car & Truck се многу години во индустријата за многу години и се специјално дизајнирани за надвор од патот или претерано валкани околини за возење. Овие лежишта ABEC #1 се бесплатно и се залепуваат за животот на лежиштето. Тешката гумена заптивка обезбедува дополнителна заштита од најтешките елементи. Сите лежишта со зелена заптивка се спакувани во маснотии и ќе бараат краток пауза во периодот за да се олабават. Комплет (30) HPI (автомобил) Savage XL - Комплетен w/управувач.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи