.

.

New
Тимски коцки со влакна од влакна

Тимски коцки со влакна од влакна

DEN 3.33

Стока
Во продавницата

Мамката за влакна на влакна полека се раствора под вода создавајќи ја патеката испратена десно до вашата кука. Направено во САД со докажана сом привлекувајќи состојки за да фати сом во езера, езерца, потоци и реки. Напатите со влакна може да се користат со j куки, куки за кругови и куки со високи високи и може да се чуваат во кутија за справи - не е потребно ладење. Не е леплива на допир, но станете многу лепливи под вода за да останете на вашата кука. Вклучува торба за повторно заселување на 6-унци со грутки со влакна од ноќници и 2 бесплатни куки за џекхамер. Мамката за влакна на влакна полека се раствора под вода создавајќи ја патеката испратена десно до вашата кука. Направено во САД со докажана сом привлекувајќи состојки за да фати сом во езера, езерца, потоци и реки. Напатите со влакна може да се користат со j куки, куки за кругови и куки со високи високи и може да се чуваат во кутија за справи - не е потребно ладење. Не е леплива на допир, но станете многу лепливи под вода за да останете на вашата кука. Вклучува торба за повторно заселување на 6-унци со грутки со влакна од ноќници и 2 бесплатни куки за џекхамер. Тимските грутки со влакна од сом го револуционизираа во светот на мамки за мамки! Копчиња за влакна може да се користат со j куки, куки за кругови и куки со високи високи! Не леплива на допир, но станете многу лепливи под вода. Направено со докажано сом привлекува состојки. Може да се чува во кутија за справи. Полека се раствора под вода создавајќи масивна патека за чима, десно од вашата кука. Фати сом во езера, езерца, потоци и реки. 6oz торба.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи