.

.

New
JF-XUAN Тестер за квалитет на вода PH-961 Преносен LCD дигитален вода PH мерач на мерач Тестер Аквариум базен Вино Вино Автоматска точност за калибрација 0.01

JF-XUAN Тестер за квалитет на вода PH-961 Преносен LCD дигитален вода PH мерач на мерач Тестер Аквариум базен Вино Вино Автоматска

DEN 912.64

Стока
Во продавницата

Пенкало за прецизно пенкало за p H-961 p H мерач е пенкало за тест на џеб, со одлична применливост на полето ;. На крајот на краиштата, автоматски се компензираат температурата (АТЦ) ;. Сензор за температура во директен контакт со растворот што треба да се мери така што точните читања и брзо ;. Екранот со голем екран, висока резолуција и точност, читањето може да се одржи, удобно, брзо и точно; Совети за низок притисок, потрошувачка на енергија, голема точност, широк опсег на мерење ;. Почитувани клиенти, има толку многу производи во оваа продавница, тука можете да ги изберете вашите омилени производи. Ние ќе ви обезбедиме квалитетни производи и услуги. Ако имате какви било прашања во врска со производот, ве молиме контактирајте не навреме. Пенкало за прецизно пенкало за p H-961 p H мерач е пенкало за тест на џеб, со одлична применливост на полето ;. На крајот на краиштата, автоматски се компензираат температурата (АТЦ) ;. Сензор за температура во директен контакт со растворот што треба да се мери така што точните читања и брзо ;. Екранот со голем екран, висока резолуција и точност, читањето може да се одржи, удобно, брзо и точно; Совети за низок притисок, потрошувачка на енергија, голема точност, широк опсег на мерење ;. Почитувани клиенти, има толку многу производи во оваа продавница, тука можете да ги изберете вашите омилени производи. Ние ќе ви обезбедиме квалитетни производи и услуги. Ако имате какви било прашања во врска со производот, ве молиме контактирајте не навреме. Спецификација : Опсег : 0,00 ~ 14,00phresolution : 0.01phaccuracy : ± 0,1phbattery : 2 × 3 V (CR1632) (не е вклучен) Компензација на температурата : 0 ° C ~ 50 ° Температура на коперација : 0 ° C ~ 50 ° CD Imensions : 147mm × 27mm × 18mmweight : 42gplease Потврдете го бројот на моделот пред купувањето. Ако имате какви било прашања во врска со производот, ве молиме контактирајте со нас навреме, ние ќе ви одговориме што е можно поскоро. Клиенти за уриште, има толку многу производи во оваа продавница, можете да изберете Вашите омилени производи овде. Ние ќе ви обезбедиме квалитетни производи и услуги. Ако имате какви било прашања во врска со производот, ве молиме контактирајте не навреме.

Карактеристики на производот

Range:
0.00~14.00pH
Resolution:
0.01pH
Accuracy:
±0.1pH
Battery:
2 × 3V(CR1632) (NOT Included)
Temperature Compensation:
0°C~50°C
Operating Temperature:
0°C~50°C
D imensions:
147mm × 27mm×18mm
Weight:
42g
Please confirm the model number before purchase.:
If you have any questions about the product, please contact us in time, we will reply you as soon as possible.:
Dear customers, there are so many products in this shop, you can choose your favorite products here. We will provide you with quality products and services. If you have any questions about the product, please contact us in time. :
Свеж

Поврзани производи