.

.

New
Тешки 1 изведувачи 1 -ви избор комбо чизми

Тешки 1 изведувачи 1 -ви избор комбо чизми

DEN 896.64

Стока
Во продавницата

Подобрениот дизајн со уште поблиска контура одговара со помалку рефус. Воздушен проток перфорирана неопрена за да се овозможи ногата да дише со ослободување на топлина. Лесно за чистење. Се вклопува како втора кожа за да го заштитите вашиот коњски спортист додека ја чувате нечистотијата. Две силни затворања за „брз зафат“ ги прават овие чизми лесно да се ставаат правилно секој пат. Подобрениот дизајн со уште поблиска контура одговара со помалку рефус. Воздушен проток перфорирана неопрена за да се овозможи ногата да дише со ослободување на топлина. Лесно за чистење. Се вклопува како втора кожа за да го заштитите вашиот коњски спортист додека ја чувате нечистотијата. Две силни затворања за „брз зафат“ ги прават овие чизми лесно да се ставаат правилно секој пат. Подобрен дизајн со уште поблиска контура. Лесен, помалку рефус. Воздушен проток перфорирана неопрена за да се овозможи ногата да дише, ослободувајќи ја топлината. Две силни затворања за „брз зафат“ ги прават овие чизми лесно да се ставаат правилно секој пат. Bellвонските чизми остануваат на место со табулаторот за намалување и табулаторот „Брз зафат“. Се вклопува како втора кожа за да го заштитите вашиот коњски спортист додека ја чувате нечистотијата. Лесно за чистење. Среден и голем (само црно). Виолетова, розова, црна, бела, неонска зелена, кралска сина и црвена боја.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи