.

.

New
Lytio економија за остра ламба за проектор AN-PH50LP2 со домување AN-PH50LP2/1

Lytio економија за остра ламба за проектор AN-PH50LP2 со домување AN-PH50LP2/1

DEN 959.84

Стока
Во продавницата

Запомнете да ве молам затворете го проекторот и почекајте да се олади пред да ја инсталирате ламбата. Осигурете се дека конекторот е правилно и целосно во функција пред да го вклучите проекторот. Општите упатства се дадени и во пакетот; Дојдете до нашата професионална грижа за клиентите ако ви треба дополнителна помош. Светилките за решенија за економија Lytio се произведуваат во Северна Америка и обезбедуваат иста издржливост, квалитетно и илустративно искуство како вашето оригинално. Економската линија е прифатлива опција за потрошувачот со низок крај, дизајниран да обезбеди најдобар квалитет на низок буџет. Секој пакет доаѓа со лесен за следење на упатството за инсталација за да ја замените старата ламба. Ве молиме затворете го проекторот и почекајте да го оладите пред да ја инсталирате светилката. Светилките за замена на економијата Lytio вклучуваат 90 дена гаранција за замена. Светилките за решенија за економија Lytio се произведуваат во Северна Америка и обезбедуваат иста издржливост, квалитетно и илустративно искуство како вашето оригинално. Економската линија е прифатлива опција за потрошувачот со низок крај, дизајниран да обезбеди најдобар квалитет на низок буџет. Секој пакет доаѓа со лесен за следење на упатството за инсталација за да ја замените старата ламба. Ве молиме затворете го проекторот и почекајте да го оладите пред да ја инсталирате светилката. Светилките за замена на економијата Lytio вклучуваат 90 дена гаранција за замена. Секој пакет доаѓа со лесен за следење на упатството за инсталација за да ја замените старата ламба. Едноставно инсталирајте го и вратете го вашиот проектор на нејзината оригинална остра, шарена и светла слика.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи