.

.

New
2009 година Ажурирање на Топс Ажурирање на тимот на Сан Диего Падрес се постави Сан Диего Падрес НМ/МТ Падрес

2009 година Ажурирање на Топс Ажурирање на тимот на Сан Диего Падрес се постави Сан Диего Падрес НМ/МТ Падрес

DEN 400.00

Стока
Во продавницата

Комплетите на тимот, стартерите и многумина прават одлични подароци за секој обожавател на Сан Диего Падрес. Картите вклучени во овој сет ќе се продаваат за ако се купат одделно. Вклучени некои клучни играчи се : Тони Гвин, Клиф Флојд и Мат Латос. Овој тим за ажурирање на Topps Topps во 2009 година содржи 13 картички, во просек во близина на состојба на нане/нане 8. 100% гаранција за задоволство за сите набавки. За прашања во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте не. Комплетите на тимот, стартерите и многумина прават одлични подароци за секој обожавател на Сан Диего Падрес. Картите вклучени во овој сет ќе се продаваат за ако се купат одделно. Вклучени некои клучни играчи се : Тони Гвин, Клиф Флојд и Мат Латос. Овој тим за ажурирање на Topps Topps во 2009 година содржи 13 картички, во просек во близина на состојба на нане/нане 8. 100% гаранција за задоволство за сите набавки. За прашања во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте не. 2009 Topps Ажурирање на тимот на Сан Диего Падрес го постави Сан Диего Падрес (СЕТ) НМ/МТ Падрес. Овој тим за ажурирање на Топс во 2009 година, Сан Диего Падрес, ги содржи картичките за ажурирање на Топс во 2009 година и ќе направи совршен подарок за секој обожавател на Сан Диего Падрес. Со инвентар од над 15,000 тимски комплети, картичките на Дин има тимски сетови и во близина на тимски комплети за само секој тим, во повеќе услови, за сите спортови, за повеќето најголеми сетови издадени меѓу 1909 и 2009 година овој сет, во комбинација со сетот на тимот на Топсс Од оваа година, му дозволува на колекционерот да го комплетира сетот на мајсторскиот тим на Сан Диего Падрес во 2009 година. Картите рангирани според Вредноста : 2009 година Ажурирање на Топс #96 Тони Гвин : 8 - nm/mt 2009 Ажурирање на Топпс #269 Клиф Флојд : 8 - nm/mt 2009 Ажурирање на Топс #216 Мат Латос : 8 - nm/mt 2009 Топпс ажурирање #185 Кевин Кореја : 8 - nm/mt 2009 Ажурирање на Топпс #206 Крис Бурк : 8 - nm/mt 2009 Ажурирање на Топпс #120 Арон Подеда : 8 - nm/mt 2009 Ажурирање на Топпс #307 Heath Bell : 8 - nm/mt 2009 Ажурирање на Топс #156 Heath Bell : 8 - NM/MT 2009 Ажурирање на Топпс #52 Кајл Бланкс : 8 - nm/mt 2009 Ажурирање на Топпс #257 Адријан Гонзалез : 8 - nm/mt 2009 Ажурирање на Топпс #221 Адријан Гонзалез : 8 - НМ/МТ 2009 Ажурирање на Топпс #68 Дејвид Екстајн : 8 - nm/mt Постави дефект по оценка : Број на картички во сет 13 просечна оценка - пондерирана според вредност 8,00 - NM/MT Просечна оценка - Неискрена 8,00 - NM/MT Одделение за дефект 8 - NM/MT 13 картички на деканот нуди 100% гаранција за задоволство од пари за сите набавки. Само контактирајте не во рок од десет дена од датумот на купување и ние ќе ви ги вратиме парите или, кога е можно, ќе ги замениме картичките. СН : Тим #4322848.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи