.

.

New
потписи Дома сладок дом метал знак-Дизни метал знак-хосурминг подарок Дизни Мики-Дизни замок-комори добредојде на знак-семејство знак-домашен декор-декор-пред-под?

потписи Дома сладок дом метал знак-Дизни метал знак-хосурминг подарок Дизни Мики-Дизни замок-комори добредојде на знак-семејство

DEN 2.67

Стока
Во продавницата

Внатрешни и надворешни- Овие знаци се обложени со прав, за засилена издржливост и чистачка завршница!. Вклучени се дупки за завртки. Материјали : Метал, палто во прав. Испораката е генерално од 3 до 5 работни дена од датумот на датумот и 7 работни дена од датумот на нарачката за знаци за прилагодено дизајнирање. Поради почетокот на сезоната на празници, испораката во октомври-декември може да трае до 1 до 2 недели. Ако имате какви било прашања или проблеми, слободно контактирајте ме!. Големина : Големината е 12 инчи Дефул за главни нарачки!. Внатрешни и надворешни- Овие знаци се обложени со прав, за засилена издржливост и чистачка завршница!. Вклучени се дупки за завртки. Материјали : Метал, палто во прав. Испораката е генерално од 3 до 5 работни дена од датумот на датумот и 7 работни дена од датумот на нарачката за знаци за прилагодено дизајнирање. Поради почетокот на сезоната на празници, испораката во октомври-декември може да трае до 1 до 2 недели. Ако имате какви било прашања или проблеми, слободно контактирајте ме!. Големина : Големината е 12 инчи Дефул за главни нарачки!. Материјали : Метал, палто во прав. Големина : Можете да ја изберете големината од списоците. Внатрешни и надворешни- Овие знаци се обложени со прав, за засилена издржливост и чистачка завршница! Вклучени се дупки за завртки. Испораката е генерално од 3 до 5 работни дена од датумот на датумот и 7 работни дена од датумот на нарачката за знаци за прилагодено дизајнирање. Поради почетокот на сезоната на празници, испораката во октомври-декември може да трае до 1 до 2 недели. Ако имате какви било прашања или проблеми, слободно контактирајте ме!.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи