.

.

New
АМЕТРИК #60-3 10 Подножје кутија, тип на занитки, ролери со тројно влакно, терен од 0,75 инчи, 0,495 инчи помеѓу внатрешните плочи, 0,469 инчен дијаметар на ролери, 2,815 инчи над ?

АМЕТРИК 60-3 10 Подножје кутија, тип на занитки, ролери со тројно влакно, терен од 0,75 инчи, 0,495 инчи помеѓу внатрешните

DEN 12336.64

Стока
Во продавницата

1-105-60-3 RX10 FT Број на дел од америк. 10 кутии за стапала, тип на занитница, ланец на ролери со тројно влакно. 60-3 ANSI број. 0,75 инчен терен (П),. 12А-3 ISO број ,. 1-105-60-3 RX10 FT Број на дел од америк. 10 кутии за стапала, тип на занитница, ланец на ролери со тројно влакно. 60-3 ANSI број. 0,75 инчен терен (П),. 12А-3 ISO број ,. АМЕТРИК #60-3 10 Подножје на кутијата со таблети Трипл влакно со валјак 0,75 инчен терен (П) 0,495 инчи помеѓу внатрешните плочи (Б1) 0,469 инчен дијаметар на ролери (Д1) 2,815 инч над целата ширина на ланецот (I) 12А-3 ISO број 0,71 ISO број 0,71 ISO број 0,71 ISO број 0,71 ISO број 0,71 ISO број 0,71 ISO број 0,71 ISO број 0,71 ISO број 0,71 ISO ISO број 0,71 Висина на ланецот на ланецот (H2) 96 Наведени цени од 72 инчи со должина е за врска со конектор за едно парче или една кутија со ланец. Ова е оригинален неискористен америчен производ директно од производителот Американска метричка корпорација. Прикажаните фотографии се само општа претстава на списокот на производи. Контактирајте го Америк за детали. Ако не ја видите големината на вашата потреба, прашајте. Ние опфаќаме над 750.000 различни компоненти на машините SKU. Ние ги користиме објавените стапки на испорака на e Bay/. Ние не ги обележуваме овие обвиненија. Ве молиме, потврдете ги таксите за испорака пред да нарачате. 1-105-60-3 RX10ft Амеметриски дел број 422367 SKU No.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи