.

.

New
Дојдете и земете го металниот амблем на капакот на црниот метал

Дојдете и земете го металниот амблем на капакот на црниот метал

DEN 671.20

Стока
Во продавницата

Метал на метал (метален метеж и метален амблем) - нема пластика тука!. Одговара на повеќето камиони (метална плоча за метежот е приближно 4 x 3 инчи. Одговара на стандардни 2 "приемници за приколка, - бара игла што не е вклучено. Пакувано мало. Метал на метал (метален метеж и метален амблем) - нема пластика тука!. Одговара на повеќето камиони (метална плоча за метеж е приближно 4 x 3 инчи. Одговара на стандардни 2 "приемници за приколка на приколката, - бара игла што не е вклучено. Пакувана мало. Покажете ја вашата гордост!.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи