.

.

New
AC Infinity Passive вентилација решетка 17 , црна, за компјутерски компјутерски електронски опрема, простории и плакари

AC Infinity Passive вентилација решетка 17 , црна, за компјутерски компјутерски електронски опрема, простории и плакари

DEN 1.67

Стока
Во продавницата

Дизајниран да биде инсталиран во врати, ормани и wallsидови за да помогне во зголемувањето на вентилацијата. Може да се користи и во комбинација со вентилаторски систем за да дејствува како внес на внес или издувни гасови. Дизајнот на решетката за вентилација го максимизира протокот на воздух додека го одржува структурниот интегритет на рамката. Се одликува со CNC машинирана алуминиумска рамка, со четкана црна завршница и рамни глави за завртки. Комплетот вклучува (4) завртки за монтирање на дрво и (4) завртки за монтирање на машината со ореви. Дизајниран да биде инсталиран во врати, ормани и wallsидови за да помогне во зголемувањето на вентилацијата. Може да се користи и во комбинација со вентилаторски систем за да дејствува како внес на внес или издувни гасови. Дизајнот на решетката за вентилација го максимизира протокот на воздух додека го одржува структурниот интегритет на рамката. Се одликува со CNC машинирана алуминиумска рамка, со четкана црна завршница и рамни глави за завртки. Комплетот вклучува (4) завртки за монтирање на дрво и (4) завртки за монтирање на машината со ореви.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи