.

.

New
BW Elite Нови леќи за рибари од 0,35x со висока оценка за канон PowerShot G1x

BW Elite Нови леќи за рибари од 0,35x со висока оценка за канон PowerShot G1x

DEN 1019.20

Стока
Во продавницата

0,35x дигитални леќи со висока дефиниција. Изградба на челични барел. Вклучува макро приврзаност што може да се исклучи и да се користи за екстремни снимки од крупен. Продолжете со прикачени кога користите за да добиете ефект на риба. Мултикотирано оптичко стакло. Инфрацрвен компатибилен. 0,35x дигитални леќи со висока дефиниција. Изградба на челични барел. Вклучува макро приврзаност што може да се исклучи и да се користи за екстремни снимки од крупен. Продолжете со прикачени кога користите за да добиете ефект на риба. Мултикотирано оптичко стакло. Инфрацрвен компатибилен.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи