.

.

New
Winmau Mega Blue Spider Web 75 Micron Strong Dart летови

Winmau Mega Blue Spider Web 75 Micron Strong Dart летови

DEN 95.52

Стока
Во продавницата

Доаѓа со 3 стандардни 75 силни летови на микрони. Повеќето пајаци се безопасни за луѓето, но неколку видови пајаци, како што е црната вдовица, можат да ги гризат луѓето и да инјектираат отров. Сепак, смртните случаи од каснувања од пајаци се ретки. Постојат приближно 38,000 познати видови пајаци. Научниците веруваат дека веројатно има уште многу што треба да се откријат. Пајаците се наоѓаат на секој континент освен Антарктикот. Околу 1 милион пајаци живеат во еден акри земја. Бројот може да биде поблизу до 3 милиони во тропските предели. Се проценува дека човекот никогаш не е оддалечен повеќе од 10 метри од пајакот. Пајаците се од витално значење за здрав екосистем. Тие јадат штетни инсекти, опрашуваат растенија и рециклираат мртво животно и растенија назад во земјата. Тие се исто така вреден извор на храна за многу мали цицачи, птици и риби. Доаѓа со 3 стандардни 75 силни летови на микрони. Повеќето пајаци се безопасни за луѓето, но неколку видови пајаци, како што е црната вдовица, можат да ги гризат луѓето и да инјектираат отров. Сепак, смртните случаи од каснувања од пајаци се ретки. Постојат приближно 38,000 познати видови пајаци. Научниците веруваат дека веројатно има уште многу што треба да се откријат. Пајаците се наоѓаат на секој континент освен Антарктикот. Околу 1 милион пајаци живеат во еден акри земја. Бројот може да биде поблизу до 3 милиони во тропските предели. Се проценува дека човекот никогаш не е оддалечен повеќе од 10 метри од пајакот. Пајаците се од витално значење за здрав екосистем. Тие јадат штетни инсекти, опрашуваат растенија и рециклираат мртво животно и растенија назад во земјата. Тие се исто така вреден извор на храна за многу мали цицачи, птици и риби.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи