.

.

New
Vise ја зафати лифтот за напојување и овален

Vise ја зафати лифтот за напојување и овален

DEN 1156.80

Стока
Во продавницата

Енергетски лифт овално е во 25 големини! Сите три сорти на „крајните комбинации“ се достапни во половина димензии : 17/32, 35/64, 9/16, 37/64, 19/32, 39/64,5/8, 41/64, 21/32, 43/64,11/16, 45/64, 23/32, 47/64,3/4, 49/64, 25/32, 51/64, 13/16, 53/ 64, 27/32, 55/64, 7/8, 57/64 и 29/32. Дваесет и пет големини во сите три сорти во бои на неон, чиста, жолта, бела, розова, зелена, портокалова, сина, виолетова, црна и црвена боја. Енергетски лифт овално е во 25 големини! Сите три сорти на „крајните комбинации“ се достапни во половина димензии : 17/32, 35/64, 9/16, 37/64, 19/32, 39/64,5/8, 41/64, 21/32, 43/64,11/16, 45/64, 23/32, 47/64,3/4, 49/64, 25/32, 51/64, 13/16, 53/ 64, 27/32, 55/64, 7/8, 57/64 и 29/32. дваесет и пет големини во сите три сорти во бои на неон, чиста, жолта, бела, розова, зелена, портокалова, сина, виолетова , црна и црвена боја.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи