.

.

New
Seco O6752 Индексирани Вметнете Вежби, 2.0000 Децимални Инчи Вежба Дијаметар

Seco O6752 Индексирани Вметнете Вежби, 2.0000 Децимални Инчи Вежба Дијаметар

DEN 2.33

Стока
Во продавницата

Дијаметар На Точка на Дупчење (Децимален Инч) 2.0000, Длабочина На Точка на Дупчење со Сооднос На Дијаметар 3x D, Максимална Длабочина На Точка На Дупчење (Децимален Инч) 6.0000, Рамен Велдон Од Типот На Стеблото, Дијаметар На Стеблото (Децимален Инч) 1.5000, Серија Перфомакс, Број На Влошки за Дупчалка 2. Вметнете КОМПАТИБИЛНОСТ SPGX 1504-C1, Вметнете Компатибилност (Надвор Или Периферни) SCGX 150512, Вежба Стил SD503, Сечење Насока Десната Рака, Вметнете Големина (Децимален Инч) 0. 6250x0. 1870 (Центар); 0. 6250x0. 2190 (Периферни). Вкупна Должина/Проекција (Децимален Инч) 10.1280, Должина На Флејта (Децимален Инч) 6.1970, Должина На Телото (Децимален Инч) 7.3780, Должина На Стеблото (Децимален Инч) 2.7500, Дијаметар На Јаката (Децимален Инч) 2.3230, Преку Течноста За Ладење (Да/Не) Да. Земја На потекло : Шведска. Оптимизирани премази, врвот геометрии и вметнете дизајни. Овие вежби нудат висококвалитетни дупки и висока продуктивност за сите видови апликации и материјали за работни парчиња.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи