.

.

New
Клас Далбек Потпиша Autзона Којоти Хокеј Пак Автограм 1а-Автограм Нхл Пакови

Клас Далбек Потпиша Autзона Којоти Хокеј Пак Автограм 1а-Автограм Нхл Пакови

DEN 1135.84

Стока
Во продавницата

Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм. Категорија; Автограм Нхл Пакови. Клас Далбек Потпиша Autзона Којоти Хокеј Пак Автограм 1А ако производот е непотпишан или не се користи игра, холограмот нема да биде вклучен класа Далбек сувенири. Memзона којоти сувенири.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи