.

.

New
Реткоелектрични Нови Лево Халогени Фарови Компатибилни со Доџ Челинџер База Купе 2008-2014 По Дел Број 5028777АА 502877АА Ч2518137

Реткоелектрични Нови Лево Халогени Фарови Компатибилни со Доџ Челинџер База Купе 2008-2014 По Дел Број 5028777АА 502877АА Ч2518137

DEN 2.33

Стока
Во продавницата

Компатибилен со Доџ, Крајслер и многу повеќе.. Ве молиме потврдете го вашиот број на дел ОД ОЕМ ОД вашата оригинална единица за да помогнете да се обезбеди монтажа. Заменува : DODGE : 5028777 AA, КРАЈСЛЕР : 5028777 AA, PERTSLINK : CH2518137, ОПИС НА СТАВКАТА : ФАРОВИ, ТИП НА ЕДИНИЦА : КРАЈСЛЕР, ПОЗИЦИЈА : ЛЕВО, СТРАНА НА ВОЗАЧОТ, КОЛИЧИНА : 1, ТИП НА СИЈАЛИЦА : ХАЛОГЕН. Целосна Една Година Гаранција. Компјутер тестиран за постојан Квалитет и ненадмината сигурност. Фарови-Позиција : Вклучена Е Сијалица Од Страната На Возачот : Да Извор : Резервен Пазар. РЕТКОЕЛЕКТРИЧЕН БРЕНД КОМПАТИБИЛЕН со Доџ, Крајслердоџ : 5028777АХРИСЛЕР : 5028777ААПАРТСЛИНК : CH2518137 ITEM ОПИС : ТИП НА ФАРОВИ : CHRYSLERPOSION : ЛЕВО, СТРАНИЧНА КОЛИЧИНА НА ВОЗАЧОТ : 1 BULB ТИП : HALOGENAPPLICATIONS ОВАА СТАВКА ОДГОВАРА НА АПЛИКАЦИИТЕ по БРОЈ НА ДЕЛ. ВЕ МОЛИМЕ ПРОВЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ ДЕЛ БРОЈ ЗА ДА СЕ ОБЕЗБЕДИ МОНТАЖА.ДОЏ ЧЕЛИНЏЕР КУПЕ 2008-2014.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи