.

.

New
MM0500EBKAE HP 500-GB 3G 7.2 K 2.5 SATA [2 Пакет]

MM0500EBKAE HP 500-GB 3G 7.2 K 2.5 SATA [2 Пакет]

DEN 1.33

Стока
Во продавницата

САТА. MM0500 EBKAE HP 500-GB 3 G 7.2 K 2.5 SATA [2 Пакет]. 1 Година Целосна Гаранција. Вистински. Овој претходно во сопственост или реновиран производ е професионално прегледан и тестиран за работа и изгледа како нов. Како производот станува дел Од Обновената, вашата дестинација за претходно во сопственост, реновирани производи : клиентот купува нов производ и го враќа или го тргува за понов или различен модел. Тој производ е прегледан и тестиран за работа и изгледа како нови нуспроизводители. Потоа, производот се продава како Обновен производ на . Доколку не сте задоволни со купувањето, обновените производи ги исполнуваат условите за замена или враќање на средствата според Обновената Гаранција.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи