.

.

New
EXEDY SC614 Спојката Роб Цилиндар

EXEDY SC614 Спојката Роб Цилиндар

DEN 1.00

Стока
Во продавницата

Бескрајно подобрување преку активноста НА ККЦ. ЕКСЕД Глобалпартс корпорацијата ќе продолжи да обезбедува највисоки нивоа на квалитет на производи и услуги што клиентите ширум светот ги ценат. Нашите напредни инженерски и патентирани иновации не направија водечки производител НА ОЕМ во светот за Спојки. Американскиот бизнис е основан во 1967 година, а производите EXEDY/Daikin се произведуваат во САД од 1988 година и ЗА OEM и За Резервниот Пазар. 2 година производителот. 1 Ексед Брендиран Производ. EXEDY Globalparts Corporation ќе продолжи да обезбедува највисоки нивоа на квалитет на производи и услуги што клиентите ширум светот ги ценат, Нашите напредни инженерски и патентирани иновации не направија водечки производител НА ОЕМ во светот За Спојки, Каде и да ви требаат перформанси И сигурност EXEDY ве опфати, Бескрајно подобрување преку активноста НА ККЦ, американскиот бизнис е основан во 1967 година, а производите EXEDY/Daikin се произведуваат во САД од 1988 година И ЗА oem И за РЕЗЕРВЕН Пазар.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи