.

.

New
B&засилувач;K Прецизност 1672tcal Четири Дисплеј Троен Излез Еднонасочна Струја, 0-3 Засилувач Струја Со Nist-Следи Калибрација Сертификат Со Податоци

B&засилувач;K Прецизност 1672tcal Четири Дисплеј Троен Излез Еднонасочна Струја, 0-3 Засилувач Струја Со Nist-Следи Калибрација

DEN 9712.00

Стока
Во продавницата

Вашата единица е калибрирана пред пратката со нов сертификат за калибрација што може да се следи со податоци. Калибрацијата НА НИСТ ви обезбедува уверување дека вашиот инструмент Ги Исполнува спецификациите на производителот. Вашиот инструмент е подготвен да Го Користи првиот ден исполнување на повеќето стандарди за систем за квалитет. Третиот излез обезбедува фиксен напон ОД 5 VDC И струја од 3 засилувач. Линеарната единица за напојување обезбедува постојан извор на ЕДНОНАСОЧЕН напон за напојување и тестирање на електронски уреди. Два излеза снабдуваат прилагодлив напон и струја.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи