.

.

New
Лаја Увоз Сет на 2 Мулти Титаниум Боја Виножито Мајо Ножици 5.5 Директно &засилувач; Заоблени Нерѓосувачки Челик

Лаја Увоз Сет на 2 Мулти Титаниум Боја Виножито Мајо Ножици 5.5 Директно &засилувач; Заоблени Нерѓосувачки Челик

DEN 718.40

Стока
Во продавницата

КОМПЛЕТ ОД 2 НОЖИЦИ ЗА ВИНОЖИТО МАЈО СО ПОВЕЌЕ ТИТАНИУМСКИ БОИ 5.5" ДИРЕКТНО И ЗАКРИВЕНО НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК. ИЗРАБОТЕНИ ВО НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК. ИСТИТЕ ИНСТРУМЕНТИ КАКО НА СЛИКАТА. НАПРАВЕНО ОД УВОЗОТ НА ЛАЈА. КУПЕТЕ ГО НАЈДОБРОТО ОД УВОЗОТ НА ЛАЈА. КОМПЛЕТ ОД 2 НОЖИЦИ ЗА ВИНОЖИТО МАЈО СО ПОВЕЌЕ ТИТАНИУМСКИ БОИ 5.5" ДИРЕКТНО И ЗАКРИВЕНО НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК. ИЗРАБОТЕНИ ВО НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК. ИСТИТЕ ИНСТРУМЕНТИ КАКО НА СЛИКАТА. НАПРАВЕНО ОД УВОЗОТ НА ЛАЈА. КУПЕТЕ ГО НАЈДОБРОТО ОД УВОЗОТ НА ЛАЈА. ЛАЈА УВОЗ СЕТ ОД 2 МУЛТИ ТИТАНИУМ БОЈА ВИНОЖИТО МАЈО НОЖИЦИ 5.5 " ДИРЕКТНО И ЗАКРИВЕН НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи