.

.

New
НА ПРВ ПОГЛЕД AW502028 Walmates Самолепливо Суво Бришење Месечна Површина За Планирање, 24 x 18

НА ПРВ ПОГЛЕД AW502028 Walmates Самолепливо Суво Бришење Месечна Површина За Планирање, 24 x 18

DEN 121.44

Стока
Во продавницата

Ја претвора речиси секоја мазна површина во сопствен центар за планирање на суво бришење. Самолепливата подлога овозможува брзо и лесно монтирање на која било тврда, мазна површина. Недатиран месечен формат со жешка област за потсетници. Отстранливото лепило не остава остатоци и нема да ги оштети ѕидовите. Светло бела површина со сиви и портокалови акценти; вклучен е маркер за суво бришење и 3-годишен референтен календар; 24 х 18 х .75 инчи. Ја претвора речиси секоја мазна површина во сопствен центар за планирање на суво бришење. Самолепливата подлога овозможува брзо и лесно монтирање на која било тврда, мазна површина. Недатиран месечен формат со жешка област за потсетници. Отстранливото лепило не остава остатоци и нема да ги оштети ѕидовите. Светло бела површина со сиви и портокалови акценти; вклучен е маркер за суво бришење и 3-годишен референтен календар; 24 х 18 х .75 инчи. Опис На производот Прикажи Поголем Поглед Поголеми На-НА-ПОГЛЕД Wall Mates на-НА-ПОГЛЕД Wall Mates површини го прават тоа лесно да имаат сува избришете планирање површина што треба во местата што им се потребни. Самолепливата подлога овозможува брзо и лесно монтирање на речиси секоја тврда, мазна површина, само ИЗЛУПЕТЕ, ЗАЛЕПЕТЕ и ГОТОВО! Отстранливото лепило не остава остатоци и нема да ги оштети ѕидовите. За употреба со кој било маркер за суво бришење. Достапно во различни големини и формати за да можете веднаш да измешате и совпаѓате за да го претворите секој ѕид во сопствен центар за планирање на суво бришење! Од Производителот Веднаш Претворете ги ѕидовите, вратите и другите простори во центар за планирање и земање белешки за суво бришење. Оваа површина за планирање со суво бришење нуди Едномесечна, недатирана мрежа И Област За Жешки Белешки за Потсетување за да го прилагодите вашето планирање. Светло-белата површина е отпечатена во сива боја со портокалов акцент за висока видливост. Месечниот формат вклучува неприкосновени дневни блокови, распоред од недела до сабота, неприкосновена област за белешки долж дното и место на врвот за пишување на името на месецот. Оваа површина за планирање што може да се избрише е лесна за употреба и се зголемува за неколку секунди. Едноставно излупете ја и залепете ја самолепливата подлога на која било тврда рамна површина. Поставувањето не бара алатки или хардвер и не предизвикува оштетување на ѕидните површини. Отстранете без остатоци од лепило и лесно репозиционирајте. Волмејците Суво-избришете Месечна Површина За Планирање вклучува самолеплив, 12-месечен референтен календар и маркер за суво бришење.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи