.

.

New
800mah CS Замена На Батеријата За Samsung SC-D385, SC-DX103, VP-D381, VP-D38li, VP-DX100i, VP-DX105i

800mah CS Замена На Батеријата За Samsung SC-D385, SC-DX103, VP-D381, VP-D38li, VP-DX100i, VP-DX105i

DEN 1.00

Стока
Во продавницата

Компатибилни Броеви На Делови : Samsung IA-BP80 W. Капацитет : 800m Ah / 5.92 Wh ; Димензија : 57.70 x 37.10 x 9.50 mm. Тип : Li-yon / 7.4 V. Сите Производи се Сертифицирани СО ISO9001, Ro HS и CE. 3 месеци безусловно враќање, 12 месеци гаранција. Компатибилни Броеви На Делови : Samsung IA-BP80 W. Капацитет : 800m Ah / 5.92 Wh ; Димензија : 57.70 x 37.10 x 9.50 mm. Тип : Li-yon / 7.4 V. Сите Производи се Сертифицирани СО ISO9001, Ro HS и CE. 3 месеци безусловно враќање, 12 месеци гаранција. Компатибилен модел БР. : Samsung SC-D385, SC-DX103, VP-D381, VP-D38li, VP-DX100i, VP-Dx105икомпатибилни Броеви На Делови : Samsung IA-BP80 WNote-ве Молиме проверете дали го избравте вистинскиот модел на батеријата.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи