.

.

New
Исправен Автомобил 8.4 V Dc Адаптер 9v полнач за батерии Компатибилен Со Граѓанин CMP-CC20 CMP-20 CMP-30wf Мобилен Печатач CMP-20BT CMP-20II CMP-30U CMP-30BT CMP-30WF CMP-30II CMP30 CMP-25 CMP-25WF CMP-10 CMP-10бт

Исправен Автомобил 8.4 V Dc Адаптер 9v полнач за батерии Компатибилен Со Граѓанин CMP-CC20 CMP-20 CMP-30wf Мобилен Печатач CMP-20BT

DEN 159.84

Стока
Во продавницата

(!!!Забелешка : батериите на Полнење не траат вечно, просечната батерија трае од 1 до 3 години. Ако батеријата е стара/мртва, таа нема да прифати полнење. Но, не и проблемот на полначот. Ако не сте сигурни дали батеријата или полначот се мртви или не. Мора да имате мерач на волт за да кажете дали работи или не полначот.) Тестирани Единици . Во Одлична Работна Состојба. Исправен 30 дена гаранција за враќање на парите. 1 целогодишна гаранција за услуга. Исправен Нов Автомобил 8.4 V Dc Адаптер Компатибилен Со полнач За батерии На Граѓански Автомобил : CMP-CC20 CMPCC20 За Граѓанска Америка cmp-20 серија Пренослив Pos Мобилен Термички Печатач CMP20 CMP-20 WF CMP-20 WFU CMP-20 WFE CMP-CC20 CMP-20 U DC 7.4 V 1800 MA 7.4 VDC Li-ЈОНСКА БАТЕРИЈА НА ПОЛНЕЊЕ Bluetooth Пренослив МОБИЛЕН ПЕЧАТАЧ ЗА етикета ЗА термичка потврда 8.4 VDC 0.8 A 1 A 1.2 DC8.4v 800ma 1000ma 1200 MA 8.4 V - 9 V АВТО ВОЗИЛО БРОД RV КАМПЕР ЗАПАЛКА ПРИКЛУЧОК КАБЕЛ ЗА НАПОЈУВАЊЕ КАБЕЛ ПОЛНАЧ ЗА БАТЕРИИ PSU. Компатибилен Со : Cisiten Cmp Серија CMP-20 BT CMP-20bt Мобилен Термички Печатач CMP-20 II CMP-20ii UC CMP-20 BTIU CMP-20iibt CMP-20 TUM CMP-20 IIWFU; Граѓанска Америка CMP-AD20 US CMP-AD20 US/CMP НА ЕУ-AD20 US cmp-AD20 EU CIT-APM00-00 DG-C036 CMPAD20 US НАПОЈУВАЊЕ. Компатибилен Со : Граѓанин Cmp-30 Серија Мобилен Термички Печатач CMP30 CMP-30 U CMP-30 BT CMP-30 BTU CMP-30 BTUM CMP-30 BTIU CMP-30 WF CMP-30 WFU CMP-30 IIBTi UZ CMP-30ibtiucl CMP-30 IBTIUCL CMP-30 IBTIUCL CMP-30 IBTIUCL CMP-30 IBTIUCL CMP-30 IBTIUCL CMP-30 IBTIUCL CMP-30 IBTIUCL CMP-30 IBTIUCL CMP-30 IBTIUCL CMP-30 cmp30ii-SLS cmp-30bte Cmp-30 LWFU CMP-30 LBTU CMP-30 LBTIU CMP30-SLS 7.4 V 2200 MA ЛИ-ЈОНСКИ ПОЛНАЧ ЗА НАПОЈУВАЊЕ НА БАТЕРИЈАТА НА ПОЛНЕЊЕ. Компатибилен Со : Граѓанин Cmp-10 CMP-10 BT CMP-10bt-U5 SC Мобилен Термички Печатач; Компатибилен Со Cmp Серија CMP-25 CMP-25 WF CMP-25 L CMP-25 WFUZL CMP25 BUXZL Мобилен Печатач Приемот Етикета Термички Печатач. Исправен Нов Автомобил 8.4 V Dc Адаптер Компатибилен Со полнач За батерии На Граѓански Автомобил : CMP-CC20 CMPCC20 За Граѓанска Америка cmp-20 серија Пренослив Pos Мобилен Термички Печатач CMP20 CMP-20 WF CMP-20 WFU CMP-20 WFE CMP-CC20 CMP-20 U DC 7.4 V 1800 MA 7.4 VDC Li-ЈОНСКА БАТЕРИЈА НА ПОЛНЕЊЕ Bluetooth Пренослив МОБИЛЕН ПЕЧАТАЧ ЗА етикета ЗА термичка потврда 8.4 VDC 0.8 A 1 A 1.2 DC8.4v 800ma 1000ma 1200 MA 8.4 V - 9 V АВТО ВОЗИЛО БРОД RV КАМПЕР ЗАПАЛКА ПРИКЛУЧОК КАБЕЛ ЗА НАПОЈУВАЊЕ КАБЕЛ ПОЛНАЧ ЗА БАТЕРИИ PSU CECCROHS.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи