.

.

New
D&засилувач; D PowerDrive 1100-5M-412 Синхрони Тајмингот Појас, Гума,

D&засилувач; D PowerDrive 1100-5M-412 Синхрони Тајмингот Појас, Гума,

DEN 3.00

Стока
Во продавницата

Ремените ги надминуваат нивоата на објавени оценки на САД рма; тие се дизајнирани да настапат на идентично или повисоко ниво од сите други големи ремени На Производителот на САД од ист тип. 1100-5М-412 Синхрони Тајминг Појас ОЕМ Дел Број 1100-5М-412 Појас Тип 5М Тајмингот појас. Технички Спецификации : (Инчи) (мм) Надворешен Обем 43.31 1100 Горна Ширина 16.22 412 Длабочина На Ременот 0.15 3.8 Материјал Неопренови Заб Профил 5М.Произведено Во Кина. Ремените ги надминуваат нивоата на објавени оценки на САД рма; тие се дизајнирани да настапат на идентично или повисоко ниво од сите други големи ремени На Производителот на САД од ист тип. 1100-5М-412 Синхрони Тајминг Појас ОЕМ Дел Број 1100-5М-412 Појас Тип 5М Тајмингот појас. Технички Спецификации : (Инчи) (мм) Надворешен Обем 43.31 1100 Горна Ширина 16.22 412 Длабочина На Ременот 0.15 3.8 Материјал Неопренови Заб Профил 5М.Произведено Во Кина. 1100-5М-412 Синхрони Тајминг Појас Оем Дел Број 1100-5М - 412 Појас Тип 5М Тајминг Појас Технички Спецификации : (Инчи) (мм) Надворешен Обем 43.31 1100 Горна Ширина 16.22 412 Длабочина На Ременот 0.15 3.8 Материјал Неопренови Заб Профил 5М.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи