.

.

New
Компанијата харниш Нфс30-26д Купола Стоп, Ниско

Компанијата харниш Нфс30-26д Купола Стоп, Ниско

DEN 1.33

Стока
Во продавницата

Должина на пакетот : 9.5". Ширина на пакетот : 3.0". Висина на пакетот : 3.0". Земја на Потекло : ТАЈВАН, ПРОВИНЦИЈА КИНА. Должина на пакетот : 9.5". Ширина на пакетот : 3.0". Висина на пакетот : 3.0". Земја на Потекло : ТАЈВАН, ПРОВИНЦИЈА КИНА. Опис На производот цврста конструкција од месинг дизајнирана да ги минимизира опасностите од сопнување и мешање во чистење со ниска усна. Заменливата гума што не се нарушува е прикачена на начин отпорен на манипулација за да се спречи кражба. Од Производителот солидна конструкција од месинг дизајнирана да ги минимизира опасностите од сопнување и мешање на чистење со ниска усна. Заменливата гума што не се нарушува е прикачена на начин отпорен на манипулација за да се спречи кражба.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи