.

.

New
Мерсен Фссц60 Не-Споени Прекинувач Оптоварување Пауза, 600ВАК, 60 Ампер

Мерсен Фссц60 Не-Споени Прекинувач Оптоварување Пауза, 600ВАК, 60 Ампер

DEN 1.33

Стока
Во продавницата

Не-споени прекинувач оптоварување пауза. Преден или страничен управуван прекинувач. ДИН-железнички, панел или монтажа на вратата. Заклучување, поразлива надворешна рачка. Катанец, компактен. Не-споени прекинувач оптоварување пауза. Преден или страничен управуван прекинувач. ДИН-железнички, панел или монтажа на вратата. Заклучување, поразлива надворешна рачка. Катанец, компактен. Мерсен не-споени прекинувач оптоварување пауза. Прекинувачите за исклучување се исклучително издржливи, рачно управувани, не-споени прекинувачи за исклучување. Овие тешки прекинувачи се дизајнирани со најсовремена технологија за исклучување на прекинувачот. Дизајниран да одговара на стандардот УЛ98, прекинувачот го дава производот што" прави и крши " кола за напојување при оптоварување. Прекинувачите се тестираат и одобруваат за употреба во барани апликации, како што е "Влезот На Услугата". До 400А, прекинувачите се достапни со видливи контакти на сечилото. Широк спектар на рачки се достапни за да се исполнат барањата ЗА катанец НА ОША, конфигурациите на типот НЕМА, опциите за пораз и барањата на нфпа 79. Карактеристики : Ул 98 сервисен влез оценет, предни или странични управувани прекинувачи, катанец, компактен, робустен, дин-железнички, панел или монтажа на врата, заклучувачки, поразливи надворешни рачки, помошни контакти поставени на страна и дополнителни столбови на располагање, sxdc прекинувачите СЕ оценети СО 600 VDC UL И 1000 VDC IEC. Определување : видливи контакти на сечилото ДО 400А; странично обвиткување на линијата испорачано со прекинувач; поразливи рачки на пиштолот автоматски повторно се заклучуваат кога вратата на панелот е затворена - нема алатка неопходна за ресетирање на бравата; надворешни или директни рачки за работа; работа со прирабница (за употреба со странични управувани прекинувачи); двојни прекини, сребрени контакти; SX серијата има флексибилни терминални штитови кои овозможуваат поцврсто свиткување на жицата. Апликации : влезот на услугата или главниот панел се исклучува ДО 600 VAC, 1200 A;" Направи И скрши " апликации за напојување на оптоварување, nfpa 79 решенија, фотоволтаични.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи