.

Вкупно 640 од производите.

VXB Бренд Јапонија MJC-65CSK-GR 16mm до 1 1/4 Инчен Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 1 1/4 Инчен Должина
Свеж

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 16мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 1 1 / 4 инчи Должина На Спојување : 90...

Во продавницата
Оценка на посетителот:
NBK Јапонија MJC-95K-BL 1 инч до 50мм Флексибилна спојка од типот на вилицата
Свеж

NBK Јапонија MJC95 KBL 1 инч до 50mmjawтип Флексибилна Couplingnbk Јапонија MJC95 KBL 1 инч до 50мм Флексибилно спојување од �

Во продавницата
Оценка на посетителот:
VXB Бренд Јапонија MJC-20CS-GR 7mm до 7mm Вилица-Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 7mm Должина Спојување:
Свеж

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 7мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 7мм Должина На Спојување : 30...

Во продавницата
Оценка на посетителот:
NBK Јапонија MJC-80-ERD 1 1/8 инчи до 38мм Флексибилна спојка од типот на вилицата
Свеж

Спојување на носење 1 дијаметар : 1 1 / 8 инч Спојување на носење 2 дијаметар : 38мм Должина на спојување : 114...

Во продавницата
Оценка на посетителот:
VXB бренд Јапонија MJC-55K-WH 10mm до 13/16 инчен флексибилен спој за спојување на типот на вилицата Должи 2 Дијаметар: 13/16
Свеж

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 10мм Спојување со 2 дијаметар : 13 / 16 инчи Должина на спојување : 78 Сп

Во продавницата
Оценка на посетителот:
VXB Бренд Јапонија MJC-20CS-ebl 6,35 mm до 6,35 mm Флексибилна Спојка Од Типот На Вилицата Создаден 2 Дијаметар: 6,35 mm Должина
Свеж

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 6,35 мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 6,35 мм Должина На Спојување : 30 Спојува

Во продавницата
Оценка на посетителот:
VXB бренд Јапонија MJC-65CS-IGR 5/8 инчи до 1 1/8 инчен вилица-тип Флексибилно спојување спојување со 2 дијаметар: 1 1/8 инчен
Свеж

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 5 / 8 инчи Спојување со 2 дијаметар : 1 1 / 8 инч Должина на спојување : 9

Во продавницата
Оценка на посетителот:
VXB Бренд Јапонија MJC-65CS-ERD 9/16 инчи до 1 1/8 Инчен Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 1 1/8 Инчен
Свеж

Спојување Создаден 1 Дијаметар : 9 / 16 инчи Спојување Создаден 2 Дијаметар : 1 1 / 8 инчи Должина На Спојување

Во продавницата
Оценка на посетителот:
Vxb бренд Јапонија MJB-40-eBl 9.525mm до 15мм Флексибилно спојување на спојување од типот на вилицата Долга 2 Дијаметар: 15мм
Свеж

Спојување на носење 1 дијаметар : 9.525мм Спојување на носење 2 дијаметар : 15мм Должина на спојување : 66...

Во продавницата
Оценка на посетителот:
VXB Бренд Јапонија MJC-65CS-EGR 14mm до 1 1/8 Инчен Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 1 1/8 Инчен Должина
Свеж

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 14мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 1 1 / 8 инчи Должина На Спојување : 90 Споју

Во продавницата
Оценка на посетителот:
VXB бренд Јапонија MJC-55CS-WH 3/8 инчи до 28мм Флексибилно спојување на типот на вилицата, со дијаметар од 2 28мм должина на
Свеж

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 3 / 8 инчи Спојување со 2 дијаметар : 28мм Должина на спојување : 78...

Во продавницата
Оценка на посетителот:
VXB Бренд Јапонија MJC-65CSK-GR 5/8 инчи до 1 3/8 Инчен Вилица-Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 1 3/8 Инчен
Свеж

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 5 / 8 инчи Спојување Создаден 2 Дијаметар : 1 3 / 8 инчи Должина На Спојување : 90...

Во продавницата
Оценка на посетителот:
Нбк Јапонија МЈЦ-65К-РД 5/8 инчи до 3/4 инчи Флексибилна Спојка Од Типот На Вилица
Свеж

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 5 / 8 инчи Спојување Создаден 2 Дијаметар : 3 / 4 инчи Должина На Спојување : 90...

Во продавницата
Оценка на посетителот:
VXB Бренд Јапонија MJC-55-WH 1/2 инчи до 15/16 инчен Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 15/16 Инчен
Свеж

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 1 / 2 инчи Спојување Создаден 2 Дијаметар : 15 / 16 инчи Должина На Спојување : 78...

Во продавницата
Оценка на посетителот:
VXB Бренд Јапонија MJC-20CS-ERD 8mm до 9,525 mm Флексибилна Спојка Од Типот На Вилицата Создаден 2 Дијаметар: 9,525 mm Должина
Свеж

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 8мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 9.525 мм Должина На Спојување : 30...

Во продавницата
Оценка на посетителот:
NBK Јапонија MJC-65K-BL 24мм до 1 инчен флексибилно спојување од типот на вилицата
Свеж

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 24мм Спојувањето со 2 дијаметар : 1 инч Должина на спојување : 90 Спој

Во продавницата
Оценка на посетителот:
VXB бренд Јапонија MJC-65CSK-ERD 16mm до 16 mm Флексибилно спојување на типот на вилицата, ДОДЕЛА 2 ДИАМЕТЕР: 16мм Должина на
Свеж

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 16мм Спојување на носење 2 дијаметар : 16мм Должина на спојување : 90 �

Во продавницата
Оценка на посетителот:
VXB Бренд Јапонија MJB-65-ERD 14mm до 38mm Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар:38mm Должина Спојување:
Свеж

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 14мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 38мм Должина На Спојување : 90...

Во продавницата
Оценка на посетителот:
Нбк Јапонија МЈЦ-65К-БЛ 19мм до 3/4 инчи Флексибилна Спојка Од Типот На Вилицата
Свеж

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 19мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 3 / 4 инчи Должина На Спојување : 90 Спојув

Во продавницата
Оценка на посетителот:
VXB Бренд Јапонија MJC-14-ERD 3/16 инчи до 3/16 инчен Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 3/16 Инчен
Свеж

Спојување Создаден 1 Дијаметар : 3 / 16 инчи Спојување Создаден 2 Дијаметар : 3 / 16 инчи Должина На Спојување :

Во продавницата
Оценка на посетителот:
NBK Јапонија MJC-80CSK-IGR 22mm до 24мм Флексибилно спојување од типот на вилицата
Свеж

NBK Јапонија MJC80 CSKIGR 22mm до 24 MMJAWтип флексибилен спојкинбнбк Јапонија MJC80 CSKIPR 22mm до 24мм Флексибилна спојка о

Во продавницата
Оценка на посетителот:
Нбк Јапонија МЈЦ-65К-БЛ 3/4 инчи до 24мм Флексибилна Спојка Од Типот На Вилица
Свеж

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 3 / 4 инчи Спојка Создаден 2 Дијаметар : 24мм Должина На Спојување : 90 Спојување

Во продавницата
Оценка на посетителот:
VXB Бренд Јапонија MJC-40CS-EGR 11mm до 11/16 инчен Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 11/16 Инчен Должина
Свеж

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 11мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 11 / 16 инчи Должина На Спојување : 66 Споју

Во продавницата
Оценка на посетителот:
VXB Бренд Јапонија MJC-65CSK-RD 5/8 инчи до 38mm Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 38mm Должина Спојување:
Свеж

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 5 / 8 инчи Спојка Создаден 2 Дијаметар : 38мм Должина На Спојување : 90...

Во продавницата
Оценка на посетителот: